Visa till Trinidad och Tobago för ryssarna

Visa för ryssarna

Det exotiska paradiset i Trinidad och Tobago har en måttlig lojal och måttligt strikt inställning till turister. Om det räcker för ryska och vitryska medborgare att besöka landet för att skicka in ett utländskt pass, kommer invånare i Ukraina och Kazakstan att behöva svettas lite, samla in handlingar för utfärdande av tillstånd. Men för alla är det viktigt att komma ihåg, om du bestämmer dig för att tillbringa en annan semester på ön, lämna kamouflage outfit hemma, eftersom pseudo-militär på öns territorium inte är tillåtet.

Visa skyldigheter

I 2016 får invånare i Ryssland och Vitryssland besöka ett exotiskt land utan speciellt tillstånd om resans varaktighet är högst 14 dagar. Men om de vill utvidga sin semester till dem, såväl som invånare i grannländerna, måste de ansöka till den brittiska ambassaden för tillstånd att komma in i Trinidad och Tobago.

Dessutom bör varje turist ha en returbiljett, hotellbokningar, ett brittiskt transitvisum (eftersom direktflyg från Ryssland till öarna inte kan göras, kommer transitering till Trinidad och Tobago att passera genom andra länder), ett färdigt migreringskort. Om du nyligen besökt länder med en epidemi med gul feber, behöver du också ett intyg om vaccination mot sjukdomen.

Allmänna regler för utfärdande av viseringar för Ryssland, Vitryssland, Ukraina och Kazakstan

För att få visum till Trinidad och Tobago måste ryssarna och de boende i grannländerna samla in en viss lista över dokument.

 1. Passport. Giltighetsperioden i den bör inte sluta inom sex månader. Det är viktigt att dokumentet har minst tre fria sidor. Det är viktigt att du kan klistra in en visum där.
 2. Profil. För att göra detta, besök webbplatsen för den brittiska migrationstjänsten. Därefter skrivs dokumentet ut och manuell sektion sätts i den högra delen.
 3. Tvåfärgsbilder 3,5x4,5 sm.
 4. Ett dokument som kan bekräfta tillgången på medel för att finansiera resan, nämligen ett utdrag ur bankkontot, en kopia av det, ett kvitto för löner. Det är viktigt att du inte kan bekräfta materiell välstånd om du presenterar ett vanligt certifikat om växling, kontanter, dokument för fastigheter och personliga egendom. Men med hjälp av kopior av dessa dokument kan du öka risken för att få visumtillstånd avsevärt.
 5. Referens från arbetsplatsen med uppgift om koordinater, position och lön, med direktörens och chefsrevisorns underskrift.
 6. Den enskilda entreprenören behöver en kopia av registreringsbeviset för IP / PBUH och ett intyg om registrering hos skattemyndigheterna.
 7. En pensionär är skyldig att kopiera pensionsintyget, han måste också ta ett intyg från personens jobb som ska finansiera resan.
 8. Studenten behöver ett studentkort, ett intyg om att han verkligen studerar, ett intyg från personens jobb som ska finansiera resan.
 9. En skolpojke behöver ett intyg om att han verkligen studerar, ett intyg från personens jobb som ska finansiera resan.
 10. Utländsk pass av den gamla standarden.
 11. En inbjudan med angivande av datumet för resan, syftet, hotellet och övriga deltagare i resan. Det är också nödvändigt att ange födelsedatum för satelliterna, registrera numret på deras utländska dokument. Eller du kan använda hotellbokningsbekräftelsen.
 12. Det är också nödvändigt att ge en bokning eller en kopia av biljetter till biljetter.

Var och en av de angivna dokumenten måste presenteras på engelska eller bifogas en översättning till dem. Det finns inget behov av att certifiera översättningen. Alla dokument måste kopieras. När du fyllt i frågeformuläret får du instruktioner till postkontoret med den adress du behöver visas för att lämna in alla dokument.

Förfarandet för utfärdande av visum till Trinidad och Tobago varar från fem till trettio arbetsdagar. Det är inte känt exakt hur länge behandlingen av applikationer kommer att ta. Allt kommer att bero på konsulatets arbetsbelastning och effektiviteten hos migrationspersonalen.

Visa avgift

Betalning för visum till Trinidad och Tobago kommer att bli $ 83. Om du behöver skicka dokument till landets utrikesdepartement kan ytterligare $ 116 tas från dig. Betalning sker elektroniskt med kredit- och betalkort omedelbart efter att ha fyllt i ansökningsblanketten.

Om det finns behov av att skicka dokument till landets utrikesministerium, måste tilläggsavgiften betalas på viseringscentralens biljettkontor.

Funktioner för inresa och utresa från landet

Ankomst till Trinidad och Tobago

Det finns några funktioner när du kommer in Trinidad och Tobago. Som rapporterats av privata resenärer vet gränsvakterna inte alltid att medborgare i Ryska federationen och Vitryssland kan komma in i landet utan att visa visumtillstånd. Därför finns det fall där det finns problem med att korsa gränsen.

För att undvika missförstånd är det nödvändigt att ta en utskrift från gränsservicens webbplats där en lista över länder som tillåter viseringsfri inresa kommer att presenteras. Och slutligen, kom ihåg att när du avgår från Trinidad och Tobago med turister, från och med åldern sju, samlas en avgift, vilket är cirka 17 dollar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: