Victoria Beckham starred i underkläder och Labuten för Elle magazine

Victoria Beckham starred i underkläder och Labuten för Elle magazine

Visst var Victoria Beckham snäll och sa att hon inte ville bli borttagen för glans längre eftersom hon redan var för gammal för det. 42-årig ex-sångare, tittar på figuren som är svår att tro på att hon födde fyra barn, avvisade inte förslaget från Hong Kong Elle och deltog i fotouppsättningen för den nya utgåvan.

«Gammal plånbok»

Nyligen Victoria Beckham talade med en korrespondent i en brittisk tidning, sade att hon var uppmärksam på siffrorna och inte längre känner sig som en tjej, så hon vill inte längre delta i foton för modeutgåvor.

"Jag mottog ett annat förslag till skytte, suckade jag tungt och tänkte:" Det här är just min sista fotografering, för jag är en gammal plånbok. " Tja, hur mycket kan du? Jag är 42 och jag har fyra barn - det är dags att sluta! "

- designern sa då

Till glädje av fansen behöll herr Beckham inte sitt löfte!

Alla sexiga

Vicki blev den främsta hjälten i junifrågan av ELLE Hong Kong och bekräftade igen att hennes status som en könssymbol är mer än förtjänad. Stjärnan ställde sig i underkläder från den lägre kollektionen, med Christian Louboutins skor på benen. Den korrekta sminken av Lisa Eldridge lagde en bild av coquetry och oskuld.

Omslaget, som Victoria, som låg på soffan, äter kakor med jordgubbar och grädde, gjorde många män avund David Beckham.

Victoria Beckham dekorerade det glänsande locket på ELLE Hong Kong För en fotografering sätter designeren på sig märkesunderkläder En mild smink gav en bild av oskuld
Victoria Beckham starred i underkläder och Labuten för Elle magazine Varje år blir ex-sångaren mer sofistikerad En stark hälften av mänskligheten avundar sin man Vicki
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 44 = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: