Tupac Shakur kallade orsaken till deras avskildhet med Madonna

Tupac Shakur kallade orsaken till deras avskildhet med Madonna

Västerländska medier hävdar att det sena rapparen Tupac Shakur, är fortfarande en av de mest inflytelserika hip hop artister i historien, vars album fortfarande sålde bra, som träffade Madonna övergav henne på grund av rasfördomar.

Intressant parti

I mitten av juli i USA för auktionen Gotta Have Rock and Roll kommer att uppvisas ett meddelande riktat till Tupac Shakur Madonna, som var hans älskare. Ett brev av den 15 januari 1995 skrevs av honom från fängelset, där han tjänade tid för hooliganism och våld.

Budgivning för auktionen kommer att inledas med en starthastighet på 100 tusen dollar, vilket kan öka avsevärt efter offentliggörandet av brev där den svarta rappare kastar pop drottning, förklarar orsakerna till den sorgliga beslut.

Del av Tupac Shakur Madonnas personliga brev

Del av Tupac Shakur Madonnas personliga brev

Blatant brev

Tupac i sitt meddelande läsa att helt kan endast vinnaren av auktionen, frågar Madonna förlåtelse, orolig för hans popularitet och image som uppfyller den vita skal kvinna, som en medlem av de afroamerikanska vänster organisation "Black Panthers" borde inte ens tänka på att dela en säng med en företrädare för en annan ras .

Madonna och Tupac Shakur (bildad i mars 1993)

Madonna och Tupac Shakur

Citatet från brevet säger:

"Om du sågs hos en svart man, skulle detta på ingen sätt äventyra din karriär, men tvärtom skulle göra din bild mer intressant och öppen. För mig är allt annorlunda. Kommunikation med vit betyder slutet på min karriär. Halvparten av de människor som gjorde mig som jag är nu kommer att vända sig bort från mig. Var försiktig. Inte alla är uppriktiga, som de verkar. Många hjärtan överväger avund och ont. De kommer inte hålla ut och kommer att skada dig. "

Låt oss tillägga att romantiken mellan Shakur och Madonna började med sitt möte vid Soul Train Music Awards 1993 i Los Angeles. Paret gömde sitt förhållande, men kunde inte begränsa sina känslor. Kanske skulle kärleken råda och fördom, men i september 1996 sköt musiken.

Par Madonna och Tupac Shakur

Madonna och Tupac Shakur

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 53 = 55

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: