Tillväxt av Scarlett Johansson

tillväxt av scarlett johansson

Det är svårt att tro, men en av Hollywoods sexigaste kvinnor, Scarlett Johansson, har en liten tillväxt. Och trots att skådespelerskan tar sig väldigt självkritisk, för att inte förlora status förförisk förförerska på röda mattan stjärnan alltid bär skor med klackar bedövning.

Figurparametrar, höjd och vikt Scarlett Johanson

Höjden på den amerikanska kändisen är bara 164 cm. Samtidigt väger Scarlett ca 52 kg. Vad gäller parametrarna i figuren får vi följande data:

  • bröstvolym - 96 cm;
  • Mittmått - 63 cm;
  • Höftens volym är 91 cm.

Och låt Johansson kan inte skryta med långa ben, och i intervjun upprepade gånger säger att hon har celluliter och övervikt, detta inte stoppa henne att uppnå sina mål. Hon är bara 31 år gammal, och hon har två gånger blivit framröstad den vackraste kvinnan i världen (2006 och 2013). Dessutom vann hon BAFTA Award for Best Actress i filmen "Lost in Translation". Och det visar återigen att vi inte ska ha en docka utseende och hög tillväxt för att nå sin potential och bevisa inte bara över hela världen, men också för sig själv att "jag fortfarande kan mycket."

Secrets of Beauty av Avengers stjärna

Tittar på Scarlett Johansson i full tillväxt, du förstår att hon har impeccable parametrar av figuren. Dessutom visar de flesta skådespelersfilmerna henne som inte en sårbar tjej som inte vet hur man står upp för sig själv, utan en oberoende, ibland super stark kvinna. Detta föreslår att Scarlett alltid behåller sig i perfekt form och vet hur man ger förändring till missbrukaren.

Hon lyckas med detta tack vare en speciell diet vars diet är några stora måltider. Skådespelerskan medger att hennes frukost - det är en omelett, som består av två eller tre ägg och gröt med färska bär, lunch - en kalkon och en sallad, kryddat med citronsaft och olivolja, och middagen är berikad på proteiner - fisk, kokt, i samband med rödlök, broccoli och kål. Snack är mandel och äpplen.

Stjärnan i filmen "Iron Man" har upprepade gånger sagt i hennes intervjuer om hennes lilla svaghet: "Jag är galen på ost. Ja, jag vet att det här är mitt stora fel, men det finns inget jag kan göra åt det. Det är den här produkten som ger mig gott humör och hjälper mig att alltid vara frisk. Med vänliga hälsningar erkänner jag att jag anser att förneka mig själv i sådana små svagheter är ganska dumt. "

vacker figur Scarlett Johansson Scarlett Johansson Scarlett Johansson i baddräkt
Scarlett Johansson i en bikini Scarlett Johansson i full tillväxt Scarlett Johansson i shorts
Scarlett Johansson på stranden Scarlett Johansson på semester Scarlett Johansson på fotografering
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 + = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: