Ska jag förvänta mig bröllopet till Phoebe Tonkin och Paul Wesley?

Paul Wesley och Phoebe Tonkin

Särskild uppmärksamhet på parternas fans, Phoebe Tonkin och Paul Wesley, utsåg utseendet på en underbar Cartier guldring på det graciösa fingeret av en fantastisk brunett. Flickans hand vilar på Paulus axel. Förvirrat leende och halvlösa ögonlock Wesley säger att han är besegrad av kärlek och given sin nåd.

Det föreslås att ringen markerar ett engagemang. Betydar detta att det är värt att vänta på bröllopet till Phoebe Tonkin och Paul Wesley. Men kanske unga bara lurar fansen och spelar en spännande scen. Paret kommenterade inte händelsen. Paul Wesley hade redan ett bröllop, då var hans fru Tory DeVito. Phoebe och Paul började dansa när bläcket ännu inte hade torkat ut på skilsmässodokumenten. Sedan dess har tillräckligt med tid gått för att testa dina känslor.

Möten av Phoebe och Paul

Inte bara självgruppen med ringen föreslår att bröllopet av Paul Wesley och Phoebe Tonkin ligger precis runt hörnet. Unga döljer inte deras förhållande. De ser bra ut på pompösa fester och verkar verkligen vara kär i varandra. Deras ögon glöder, deras fingrar är sammanflätade. Phoebe och Paul är glad att posera för kameran och medger fansen i cirkeln av sina känslor. Vackra, unga och starka människor, som om de skapades för sekulärt liv, svimmade lätt sin kärlek.

Parets liv är magnifikt i alla dess manifestationer. Paul och Phoebe märkte en hand i hand på gatorna i New York. Unga människor sprider bilder, charmiga strandmoment, i Instagram.

Phoebe och Paul är fans av Lakers laget. De försöker inte missa basketbollsmatcher. Paret är stolt över segern och är indignerad vid nederlaget.

Paul Wesley House

Att köpa ett nytt hem är en krok som tillåter fans att tro att Paul Wesley snart kommer att gifta sig. Den rymliga strukturen av en öppen planlösning med fönster till golvet köptes för 2 miljoner dollar. Phoebe hjälpte med att välja hem.

Denna omständighet rörde återigen en våg av intresse för skådespelarna och sparkade tal om Paul Wesley och Phoebe Tonkins bröllop. Varför välja ett rymligt hus, om du tänker leva i det ensam. Men kanske vill ungdomar fortfarande behålla sitt relativa oberoende för att förbli fri. När som helst kan du svara på förslag på nya roller i filmer, vars fotograferingsförhållanden inte tillåter dem att vara tillsammans. Tyvärr kan bara tiden placera allt på sin plats.

Paul Wesley med sin ex-fru Tory Devito Paul Wesley och Phoebe Tonkin på en trevlig fest Shopping Phoebe Tonkin och Paul Wesley
Skrattar Phoebe Tonkin och Paul Wesley Gott par - Phoebe Tonkin och Paul Wesley Phoebe Tonkin demonstrerar ringen som lutar på Paul Wesleys axel
Phoebe Tonkin och Paul Wesley går runt staden Phoebe Tonkin och Paul Wesley en stund före kyssen. Phoebe Tonkin och Paul Wesley på semester
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: