Scarlett Johanssons nya intervju för en ny kosmopolitisk fråga

Scarlett Johanssons nya intervju för en ny kosmopolitisk fråga

En vacker kvinna och en begåvad skådespelerska med ett sonoröst namn! Så här talar journalisterna om Scarlett Johansson, och vi är helt överens med dem. Den ljusa amerikanska stjärnan är igen i rampljuset, för att hon aktivt filmar i filmer som ger flera miljoner dollar intäkter.
Flickan dök upp på omslaget av den amerikanska utgåvan av Cosmopolitan, som visar en kort hårklippning och en "corporate" förförisk halsringning. I en intervju med reportrar tillät Scarlett sig att prata om känsliga detaljer om hennes personliga liv och till och med ihåg den galen kärlek som gjorde att hon bara förlorade huvudet.

- Även sådana dödliga skönheter som jag ibland kan bli kär i öronen! Det här har verkligen hänt mig för länge sedan. Det var en tid då jag var helt fascinerad av en man. Jag var inte mig själv och fick mig och då att tänka mig: Vad gör jag? Jag insåg att sådana relationer borde stoppas, och så snart som möjligt, annars kan de dra all energi ut ur mig - stjärnan öppnade sig.

Möten och avgångar

Skådespelerskan nämnde kortfattat hennes äktenskap med Ryan Reynolds. Hon märkte att det är mycket svårt att bygga ett harmoniskt förhållande i en skådespelare, särskilt när båda parter aktivt bygger en karriär och det finns konkurrens mellan dem.

Trots den misslyckade erfarenheten av ett treårigt äktenskap tog Scarlett en chans och gick tillbaka under gången. Hon är väldigt glad i hennes relationer med den franska journalisten Roman Doriak.

Urban råttor och flyttar till Paris

"Det verkar för mig att vi båda är riktiga stadsrätter." Jag växte upp i New York, och min man är i Paris. Förmodligen är det coolt att bo någonstans i förorterna, men jag har inget att byta djungeln! Att flytta till Paris för tillfället är det bästa som har hänt med mig. Självklart finns det vissa problem. Det finns nu tre av oss, och på grund av mitt arbete måste jag bära hela min familj (min man och min enårige dotter Rose) till New York och sedan tillbaka till Paris. Men jag är glad, - sa stjärnan i filmerna "She" och "Lucy".

Ned med chauvinism!

I en intervju med Cosmopolitan talade Scarlett inte bara om hennes personliga liv utan också om hennes arbete. Hon tog upp frågan om ojämlik lön för kvinnor och manliga aktörer.

- Om detta började prata Jennifer Lawrence. Jag stöder det, även om jag lyckligtvis inte står inför allvarlig diskriminering. Jag jobbar ärligt och tjänar bra, men jag vet att ett sådant problem finns. Jag är säker på att vi alla mötte en situation när vi var underbetalda, och det här är inte rätt. Detta är ett av frågorna om feminism och frigörelse, "tillade fru Johansson.

Även Hollywood divas behöver inte förlora sina huvuden på grund av män Skådespelare är alltid svåra att bygga upp relationer Om en av dem är mer framgångsrik än den andra är situationen ännu svårare
Jag har mycket tur, jag tjänar bra och är stolt över att jag, en kvinna, kommer med Scarlett Johansson gifte sig i hemlighet med Ryan Reynolds 2008 och 201 Trots de svårigheter som upplevdes, och Scarlett och Ryan efter skilsmässan lyckades hitta
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 + = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: