Scarlett Johanssons bröst

Scarlett Johanssons bröstkorg

Den underbara amerikanska skådespelerskan Scarlett Johansson fick inte omedelbart status som en av Hollywoods sexigaste skönheter. I början av hennes stjärnkarriär slog den blonda skönheten alla med sina attraktiva plumpa läppar, vacker figur och modig karaktär. Men snart kom Scarlett Johansson ut på den röda mattan med en djup halsringning, som visade skådespelerskans förnyade bröst. Sedan dess har en blondas byst blivit sitt visitkort.

Johansson har ingått mycket högavlönade kontrakt precis på grund av korrigeringen i decolleteområdet. Även skådespelerskan har upprepade gånger varit inför många världsberömda skönhets- och modetidningar. Sådana populära märken som Morgan, Zara, DolceGabbana bjöd in Hollywoodstjärnan att skjuta reklam för sina nya samlingar. Och om de många rollerna i biografen, där Scarlett Johansson spelade fantastiska skönheter med en magnifik byst, kan du inte ens nämna. Utan tvekan började skådespelerska att växa snabbt. Trots populariteten av hennes figur värdighet, efter att Scarlett Johansson ökade sina bröst, noterade hon den obligatoriska klausulen av hennes kontrakt att inte dyka upp nakna. Tiden gick och skådespelerskans chefer bestämde sig för att könssymbolens roll spelades med en magnifik bystkorg. Det var nödvändigt att ändra något. Och i 2013 avvisade Scarlett Johansson pinsamheten med huvudrollen "vad mamman födde" i filmen "Stanna i min hud", där skådespelerskastret demonstrerades i alla intima detaljer.

Scarlett Johansson bröstparametrar

Den kända amerikanska skådespelerskan Scarlett Johansson för hela hennes karriär var en berömd skönhet med en full fjärde bröststorlek. Egenheten hos stjärnans figur var att trots hennes slanka och graciösa kroppsbyggnad såg hennes byst inte vulgär och vulgär. Tvärtom lockade Scarlett uppmärksamheten hos andra med en snygg sexkroppsförfattning. Men det bör noteras att Johansson bestämde sig för att inte stanna där. Dessutom, efter att ha släppt filmen "Stanna i min hud", började rykten att cirkulera att bysten ger henne den väsentliga säkerheten hos skådespelerskan. Sedan i slutet av 2013 tog Scarlett Johansson bort sina silikonbröst. Parametrarna minskade med hälften.

De säger att drivkraften för detta beslut var beredningen av stjärnan för moderskapet. Efter ett år föddes skådespelerskan till en dotter från hennes man Romain Doriac.

Scarlett Johansson före bröstförstoring Scarlett Johanssons bröst efter utvidgningen Scarlett Johansson tog av silikon
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 + = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: