Rihanna bestämde sig för att äntligen flytta till sin älskare

Rihanna bestämde sig för att äntligen flytta till sin älskare

Nyligen blev det känt att Rihanna bestämde sig för att flytta till Storbritannien. Den 29-årige sångaren har bestämt sig för att korsa havet och kommer att leva med sin älskare - miljardär Hassan Jameel. Enligt några rapporter blev paret förlovad för en månad sedan. Och enligt Rihanna själv fattade hon beslutet att flytta för länge sedan, och äntligen är det dags att genomföra planen.

Rihanna med Hassan Jameel
På jakt efter personligt utrymme

För första gången visade sig tankar om bostadsbyte vid sångaren det senaste året, då hon i början av sommaren fick lära känna Jamil. Han, även om han är bosatt i Saudiarabien, bor permanent i den engelska huvudstaden.

Men som det visade sig, är lusten att närma sig den älskade inte den enda anledningen till det kommande draget. Rihanna medger att livet i Los Angeles, där hon är under konstant övervakning av fans och kamerans syn, är lite tungt för henne. Än en gång i London insåg hon att hon säkert kunde gå runt i staden, ha på sig sin favorithatt och gå ner i tunnelbanan. Rihanna har redan en lägenhet i huvudstaden i Storbritannien, men enligt sångaren, nu söker hon en mer imponerande egenskap för att njuta av livet tillsammans med Hassan.

Rihanna med sin älskade vän Naomi Campbell

Dessutom är en stjärnas vistelse i London, även om Jamil är alltför upptagen med affärer, lovande att inte vara tråkig. Trots allt bor två av hennes vänner i Storbritannien - Naomi Campbells toppmodell och skådespelerska Kara Delevin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 − 81 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: