Rebound Witherspoon i baddräkt upprörda fansen

Rebound Witherspoon i baddräkt upprörda fansen

Alla är vana vid att se Reese Witherspoon så smal och passform. En miniatyr skönhet, trots att tre barn föddes, lyckades fram till idag hålla en exakt figur. Friska bilder som tas av paparazzi vittnar om att det är dags för skådespelerskan att ta på sig sig.

Mexikanska helgdagar

Omedelbart efter "Oscar" "Legally Blonde" award gick till Mexiko - sola under den varma solen i semesterorten Cabo San Lucas.

Före sin avresa, vid ceremonin i Hollywood huvudpriset, som Reese hade en mörklila klänning med en hård skulptera korsett, fans av skådespelerskan konstaterade att hon fick extra tyngd. Nu är problemet uppenbart! När allt kommer omkring kunde inte ens en bit baddräkt dölja vikarnas vikar och "apelsinskal" på Reeses paus.

Att döma av bilderna, Witherspoon, som firar sin 40-årsjubileum i slutet av mars, förlorar sin form!

Misstanke om tabloider

Det är värt någon kvinnlig kändis att återhämta sig, eftersom västerländska medier har bråttom att meddela sin graviditet. Det hände den här gången. Journalister föreslog att Reese Witherspoon väntar på det fjärde barnet.

Den begåvade skådespelerskan har en dotter Ava Elizabeth och son Deacon Reese från skådespelaren Ryan Phillippe, som hon skilde sig 2008, och den yngste sonen Tennessee James från nuvarande make Jim Toth agent.

Förresten reagerar Reese inte på rykten om sin intressanta situation, så det är kanske inte så. Skådespelerskan gömmer inte att hon gillar sötsaker, det är smutsiga kalorier och gjort sig känna.

Stjärna vilar på semesterorten Cabo San Lucas i Mexiko Figur Reese Witherspoon är nu långt ifrån perfekt Reese hade extra centimeter på midjan och celluliten
I detta foto är skådespelerskan väldigt mycket som Pamela Anderson Även vid Oscarsceremonin märkte uppmärksamma åskådare Reese Witherspoon Skådespelerskor räddade klänningen, det glömde ens från hennes bröstkorg, men gjorde henne visuellt
Fläktar har föreslagit att miniatyrblondan är gravid för fjärde gången Stjärnan älskar det söta Det är dags att springa till gymmet!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 + = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: