Prince Harry och Pippa Middleton

Prince Harry of Wales och Pippa Middleton

Efter bröllopet mellan prins William och Kate Middleton press vänt sin uppmärksamhet mot växlingar i personliga livet av den femte under hänsyn till sökandens till den brittiska tronen prins Harry. Som ni vet, en ung man som är känd för sin freestyle och hedonistisk karaktär, ofta uppmärksammades av paparazzi upptåg utanför värdighet den kungliga familjen. Dessutom har alla försök från prins Harry att välja en följeslagare av livet ännu inte blivit kronade med framgång. Bakom honom var ett långt förhållande med Chelsea Davey och Cressida Bonas. Idag diskuterar mediet information om romanen av prins Harry och hans syster Kate Middleton Pippa.

Romanens förhistoria

Från källor nära den kungliga familjen, är det känt att uppkomsten av Prins Harry och Philippa Middleton relationer lades Duke of Cambridge för en annan bröllop i 2011. Under vigseln, ungdomar hänge sig åt en oskyldig flirt. Men båda vid den tiden var i en relation med andra människor och blev därför vänner med varandra. Ändå har pressen upprepade gånger noterat att Harry och Pippa har mer till varandra än bara vänskap. De sågs mer än en gång i kaféer och pubar, där de ledde av yttre tecken varma konversationer med en romantisk bias. År 2015 var oväntat för alla unga fritt från tidigare relationer, och hela Storbritannien höll andan i väntan på de kommande händelserna.

Rykten och fakta

Idag berättar pressen helt om detaljerna i den hemliga romanen Prince Harry och Pippa Middleton. Enligt rykten har det pågått i minst tre månader. Samtidigt delar inte unga människor bokstavligen med varandra. Efter att ha avskildat det tidigare älskade initiativet med att skapa ett nytt romantiskt förhållande, visade Pippa. Som insidan försäkrar, ringde flickan själv prinsen och erbjöd sig att träffas. Som svar, bjudde Harry Pippa till sitt hus och förberedde en romantisk middag för två. Flickan var glad och noterade en bra lyssnare i Harry. Och någon gång senare blev det känt att prins Harry of Wales och Pippa Middleton träffades. Denna nyhet väckte missnöje i Kensington Palace. Drottning Elizabeth ansåg att en Middleton i kungafamiljen är mer än tillräckligt. Kate Middleton var i solidaritet med drottningen och även reagerat negativt på den information som hennes syster Pippa Middleton och prins Harry är tillsammans. Men 2011 kunde Pippa vinna ett stort antal fans bland den brittiska allmänheten. Så i sociala nätverk finns grupper av Pippa Middleton, där unga engelska kvinnor och beundrare av hennes skönhet försäkrar sitt husdjur av stöd. Förutom att den brittiska allmänheten vill gifta Prince Harry och Pippa Middleton är så stor att Internet även "walk" iscensatt foto med sina motsvarigheter, där ungdomar är förseglade tillsammans.

Prince Harry är också en av Englands mest avundsvärda förlovade. Det är sant att arvtagaren kännetecknas av en alltför blåsig karaktär, han har många romaner på hans konto, vars längsta var Cressida Bonas. Det varade i två år, och många fans av detta par var övertygade om en lycklig och logisk slutsats av dessa relationer. Detta hände dock inte. Av en orsak var gapets initiativtagare Cressida, som inte ville associera sitt liv med den kungliga familjen och dess strikta regler. Jo, det är fortfarande att hoppas att affären med Pippa kommer att medföra prinsens efterlängtade lycka.

Philippe Middleton Prince Harry Kate, hertiginna av Cambridge, och hennes syster Pippa Middleton
Prince Harry och Chelsea Davey Prins Harry och Cressida Bonas Pippa Middleton och Nico Jackson
Pippa Middleton Prins Harry och Pippa Middleton vid bröllopet av prins William och Kate Middleton Prince Harry och Pippa Middleton vid bröllopsceremonin i hertugarna i Cambridge
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: