Intervju med Kara Delevin och Margot Robbie om vänskap och sex

Intervju med Kara Delevin och Margot Robbie om vänskap och sex

Senast kom Internet med bilder av glänsande omslag The Love Magazine, vars huvudpersoner var skådespelerska Margot Robbie och modell Kara Delevin.

Kara och Margot intervjuades av The Love Magazine

Det visar sig att i tidningar med dessa vackra tjejer, förutom ovanliga fotografier, kan man hitta en mycket underhållande intervju. Glänsande läsare lär inte bara hur DeLevin och Robbie har blivit vänner, utan också om var tjejerna hade sex.

Intervjunen började med det faktum att Margot bestämde sig för att berätta historien om början av vänskap med Kara:

"Jag kommer ihåg att det fanns en mottagning på Windsor Castle. Jag var fruktansvärt nervös och brändde bara med nyfikenhet, för i prenumerationen var prins William. I det ögonblicket kom en servitris upp till mig och frågade: "Vill du ha champagne eller vatten?" Men i stället för ett tillräckligt svar sa jag: "Jag vill dricka tequila." Vid denna tid hörde jag en tjejs röst som sa: "Jag hörde någon här vill tequila? Åh, jag tror att vi ska få vänner. " Den här tjejen var Kara Delevin. Jag älskar henne i arbete och liv! ".

Sedan vände sig konversationen om hur de valde bilden och kostymen till Margots hjältinna i filmen "The Suicides Squad". Här är vad Robbie sa:

"Jag och kostymdesignern Keith Hawley granskade hundra varianter av olika bilder, men det var inte allt det. Och då av misstag kom Kate ihåg att jag var lite som Debbie Harry. Då insåg vi att det var hennes bild som borde tas som grund. Det betyder inte att vi vill att vår karaktär ska se ut som Harry, vi ville att han skulle klä sig som henne. Dessutom hade jag en klar uppgift: att se till att alla förstod att Debbie kläder ser bättre ut på mig än på hennes. "

Då öppnade tjejerna sina ögon och började prata om vilka ovanliga ställen som de var tvungna att ha sex med. Den första började svara på Delevin:

"Jag älskar sex på flygplan, men jag blev ofta fångad för detta. Tro mig, när du löser upp i en partner är det svårt att vara obemärkt i ett flygplan. En gång när jag hade sex upptäckte jag att en ung man, inte långt från oss, tittade på oss hela tiden. Då ringde jag förvaltaren och sa: "Varför ser han på oss? Hur länge kommer det här att fortsätta? Omedelbart berätta för honom att lämna oss ensamma. "

Robbie bestämde sig också för att prata om en ovanlig kärlekserfarenhet. Hon berättade om hydrocyklen och att hennes känslor var oförglömliga samtidigt.

Kara och Margot hjälper varandra på jobbet

Efter att flickorna har gjort vänner, spenderar de ofta ofta tillsammans: de vilar och arbetar. På satsen av filmen "Självmordstruppen" blev Robbie för Delevin en slags mentor. Hon berättade för mig hur man bete sig framför kameran och till och med repeterade med Kara några dialoger. Men Delevin "utbildad" Margo i hur man ska vara modell och, dömande av vad som visade sig på omslaget av The Love Magazine, var det hennes perfekta jobb.

Kara Delevin och Margot Robbie Kara Delevin på omslaget av Love Magazine Margot Robbie på omslaget av Love Magazine
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: