I en intervju med People Magazine beskrev Jennifer Lopez den smärtsamma skilsmässan med Mark Anthony

I en intervju med People Magazine beskrev Jennifer Lopez den smärtsamma skilsmässan från M

För ungefär ett år sedan berättade en 46-årig sångare och skådespelerska Jennifer Lopez i sina intervjuer att skilsmässan med hennes man Marc Anthony var det enda rättiga beslutet. Samtidigt uppträdde hennes dokumentär "Jennifer Lopez: Dance Again" på skärmarna, där, förutom hennes turné, stjärnan visar alla funktioner i ett komplicerat förhållande med sin man. Men nu erkände Jennifer att skilsmässa processen för henne var ett riktigt helvete.

Intervju med People Magazine

Tydligen började såren från skilsmässan vid sångaren sakta ut och Jennifer bestämde sig för att berätta för hennes fans om alla de svårigheter hon upplevde under upplösningen av äktenskapet. "Skilsmässa med Mark Anthony var för mig en stor och största besvikelse som jag någonsin har upplevt. Vid den tiden då vi beslutade att filma dokument med domstolen blev mitt liv hemskt och förödande. Jag trodde att min man och jag skulle spendera resten av våra liv tillsammans, men tyvärr så hände det inte. Det är mycket smärtsamt att inse att personen med vilken han ville leva upp till sin ålder var inte densamma, sade Jennifer. Dessutom sa sångaren att hon gjorde ett stort misstag, vilket många flickor gör, försöker rädda äktenskapet - de glömmer sig själva. "Jag lägger hela mitt hjärta och hjärta in i det här förhållandet och som ett resultat glömde jag att jag är en person", sa Lopez till sist.

Sångaren var gift 6 år

Jennifer gifte sig med Marc Anthony sommaren 2004. Och på vintern 2008 födde sångaren tvillingar: Emmys dotter och son till Max. År 2011 meddelade stjärnparet en skilsmässa, initierad av Jennifer. Sedan förklarade sångaren sitt beslut till pressen: "Anthony och jag har bara radikalt olika åsikter om vissa saker."

En gång var de nöjda Paret föddes tvillingar Mark Anthony och Jennifer Lopez på gränsen till skilsmässa
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 − 52 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: