Exklusiv intervju från Kara Delevin: “Vad ligger bakom masken av förtroende?”

Exklusiv intervju från Kara Delevin:

Det är svårt att tro, men nästan alla supermodeller medger i sin osäkerhet i sin ungdom, bara på grund av uthållighet och självförbättring uppnådde de en galen framgång. Kara Dellevin gav en exklusiv intervju till tabloid The Edit och pratade om ungdomar och självmordstankar, depressiva tankar.

Kara Delevin

För fotograferingen, redaktörerna tog upp modeller av reserverade och mycket eleganta outfits med svarta och silver anteckningar i sina kläder. Inga provokationer, bara betoning på personen och innehållet i konversationen.

straff

Kara ger intrycket av en glad och öppen person, bara för obsessiv paparazzi hon gör ett undantag och stänger sig av från att skjuta. Tabloidens journalist frågade hur bildandet av den framtida modellen pågick:

"Jag minns knappt min tonåring, jag hatade mig själv, jag kände mig ständigt deprimerad och deprimerad. Hörande kritik eller en kommentar i min adress, jag tänkte länge på nytt, ibland besatt av enskilda ord. Jag hatade mig själv för detta självintresse och förstod inte hur jag skulle komma ifrån detta tillstånd. Jag ville bara sluta detta liv snabbare. "

Kara är benägen att stela självkritik

Enligt Kara visste hon inte vem som skulle vända sig till för råd och hjälp, ingen tog henne på allvar, alla hänvisade till flickans ålder och känslighet:

"Ingen upplevde mig, mina klagomål om depression ansågs dumma. Alla trodde att jag skulle vara glad, för jag har en framgångsrik karriär och alla dörrar i modevärlden är öppna för mig. Tyvärr beror allt inte på framgången i din karriär. Jag försökte länge anpassa mig till tanken att allt är bra, och jag skulle uppskatta det, men det var svårt. "

Modeller plockade upp fasthållna order

Modellen medgav att hon från det depressiva tillståndet kunde ta sig ut:

"Under lång tid kunde jag inte komma ur detta tillstånd. Ja, det fanns vänner bredvid mig, men jag kunde bara komma till mina sinnen tack vare mig själv och reflektioner om vad som hände i mitt liv. Nu stör jag inte mina vänner genom att prata om hur jag mår dåligt, skrattar åt frasen: "Jag är väldigt galen, du förstår inte." Kanske är det dumt och du måste lära dig att lita på andra. Jag vill lära mig att vara glad själv tack vare mina resurser. "

Modellen överensstämmer alltmer med att ta bilder

Observera att modellen har förändrats dramatiskt de senaste åren, hon förstår att modevärlden inte är gränsen för sin förmåga och försöker självuppleva i film och musik.

Modellen värderar vänskap mycket

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: