Chris Brown pratade om det stormiga förhållandet med Rihanna och orsakerna till deras ständiga slagsmål

Chris Brown pratade om det stormiga förhållandet med Rihanna och orsakerna till deras ständiga slagsmål

Hela dagen kom en dokumentär om musiker, låtskrivare och skådespelare Chris Brown, 28, på nätet. I filmen "Chris Brown: Välkommen till mitt liv" berörs många intressanta stunder från kändisens biografi, men mest av allt press och fans var intresserade av hans skandalösa roman med sångaren Rihanna.

Chris Brown och Rihanna

Chris Brown och Rihanna

Stjärnorna har alltid varit väldigt känslomässiga relationer

Hans berättelse om den förälskade Chris började med lite redogöra för den emotionella situationen i paret. Det här är de ord som musikern sade:

"Jag var väldigt förtjust i Rihanna, men hon" kvävde "mig med sin svartsjuka. Av någon anledning arrangerade hon scener och så att jag hade blåmärken och repor på mitt ansikte. En kväll, efter en annan kamp, ​​lugnade vi oss ner och satte oss ner för att prata. Då kom vi till slutsatsen att detta inte kan fortsätta längre. På grund av sådan demontering fick vi till och med avbryta konserterna, för det var omöjligt att gå på scenen. Då lovade vi varandra att det inte kommer att bli fler angrepp i vår union. Det var sant att Rihanna inte varade länge. "

Brian talade om förhållandet med Rihanna

Nästa Chris berättade ett fall som inträffade under vintern 2009 vid en fest efter ceremonin av Grammy. Det här är orden som sagt Brown:

"Efter den högtidliga delen gick jag och Rihanna till en fest. Först var allt bra, men situationen blev förvirrad av ett helt absurt fall. Min vän kom fram till mig med vilken jag hade haft sex och sa hej. Rihanna bytte ansikte och började prata om vad hon inte tyckte om när mina ex-flickvänner kom fram till mig. Efter festen kom vi in ​​i min bil och Rihanna rullade den verkliga hysteriken om min vän. Och det var just nu från ex-flickvän kom SMS. Rihanna var rasande. Hon grep min telefon från mig och slängde den ut genom fönstret, och därefter började hon rusa på mig med hennes nävar. Rihanna ringde mig på alla sätt, i sådana ord att jag inte kan reproducera det. Jag kommer inte ihåg hur mycket tid jag uthärde, men när jag var sjuk av det, slog jag henne på läppen med min knytnäve. Rihanna började blöda. Hon stannade en sekund och spolade sedan i mitt ansikte. Sedan slog jag henne igen, och därefter kom jag ut ur bilen för att leta efter telefonen. "

Rihanna och Brown hade ett svårt förhållande

Hans historia om förhållandet med Rihanna Brown slutar med dessa ord:

"Varje gång jag tittar på dessa kusliga bilder, som min älskade är desfigurerad och allt i blod, vänder allting inuti mig. Jag kan inte förlåta mig själv för vad jag gjorde. Självhatet är något jag alltid upplever när jag ser dessa bilder. "

Chris slog Rihanna

Chris slog Rihanna

Det finns en annan version av vad som hände

Trots Chris ganska tydliga förklaringar är polisens tjänstemän som undersökte och genomfört fallet med att slå Rihanna en helt annan version. Enligt polisrapporten kom sångaren in i kliniken med många huvudskador. Hennes ansikte var förnedrad från att bli slagen utan erkännande. Rihanna blev slagen i en sådan utsträckning att hon upprepade gånger förlorade medvetandet. Domstolen dömde Brown till korrectionell arbetskraft, som uppgick till 1400 timmar och en period på 5 års prov.

Enligt Brown Rihanna var han mycket avundsjuk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 + = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: