Bakom masken av framgång, döljer Rihanna tankarna om kärlek och moderskap

Bakom masken av framgång, döljer Rihanna tankarna om kärlek och moderskap

Nätverket redan dykt upp omslaget juni Vogue rum i och ett utdrag från en uppriktig intervju med Rihanna, 30-åriga sångerskan delade hennes personliga erfarenheter, talade om förlusten av sin bror, miljonär pojkvän och ex-älskare, och att det är dags att tänka på moderskapet! Samtalet var mycket intensiv, eftersom bortsett från andliga uppenbarelser, har sångaren deltagit i fotouppsättningen och även sköt ett videoklipp där hon visar hur man ansöker kosmetika på huden.

Täck nytt nummer

Täck nytt nummer

Om privatlivet

Rihanna personliga liv har länge varit föremål för nära uppmärksamhet från paparazzi och fans. Hittills är det känt att sångaren i ett romantiskt förhållande med Hassan Jameel, en affärsman och miljonär från Saudiarabien. Paret skyddar sig maximalt mot störningar av nyfikna och till och med för Vogue, inget undantag gjordes. Även mellan orden sade Rihanna:

"I mitt tidigare förhållande kände jag mig alltid skyldig. För det faktum att mycket tid jag ger till en person eller omvänt jag helt fördjupar mig i arbetsprocessen. Nu är jag i ett harmoniskt förhållande, min pojkvän inspirerar mig och stöder. "

Tabloidjournalisterna kunde inte hjälpa till att fråga Rihanna om förhållandet med ex-älskade Drake. Först fanns det bekännelser om evig kärlek på scenen för MTV Video Music Awards i 2016, då slog och förbud mot domstolen att närma sig sångaren, vad har förändrats?

"Vi är externa mot varandra. Inte fiender eller vänner. "

Drake och Rihanna

Drake och Rihanna

Om moderskap och chanser att frysa ägg

Det senaste året sångaren har upprepade gånger tillskrivits graviditet på grund av hopp i vikt och kärlek till voluminösa kläder, vad tycker Rihanna om det? Sångaren svarar sarkastiskt och erkänner att hon nu är inriktad på karriär och personliga relationer, inte på barn:

"Jag är trött på den här frågan och har börjat undra, kanske är det dags att oroa sig och frysa ägg?"

Erkänner att Rihanna är nu toppen av en karriär, det främjar sitt varumärke, turnera, spela in ett album och först nyligen hittat en man som älskar henne. Är det värt att skynda? Enligt sångaren, hon nu inriktad på att skapa en stark relation, men äktenskap och födseln av ett barn för tidigt.

Photoset för modetidning

Photoset för modetidning

Om figuren och kärlek för dig själv

Fans av sångaren märkte att Rihanna har återhämtat sig avsevärt, och kärleken till tredimensionella saker med komplicerad skärning har lagt till en bild av ännu tyngre. Rihanna själv är ganska nöjd med sitt utseende och ser inte något problem:

"Jag känner mig bekväm, och det här är det viktigaste! Jag känner mig sexig, säker och jagar inte parametrarna i Victoria's Secret-modeller. Varför? Jag accepterar min figur något och jag känner mig trygg i kläder med olika skärningar och i franska underkläder! Jag måste kunna vara objektiv, jag känner mina egna meriter och nedbrytningar i figuren. "

Om förlusten av kära

På den sista julen förlorade Rihanna sin kusin. Minns, den unga mannen dödades under en shootout i Barbados. Den mest hemska sak i den här historien för sångaren var att de såg varandra på kvällen och kommunicerade:

"Den här berättelsen fick mig att ompröva min syn på livet. Vi pratade i går kväll och jag äntligen omfamnade honom ... Nu är detta min ritual, jag omfamna er alla adjö, för i morgon kanske inte. Det var den svåraste liv läxa: inte skjuta upp till i morgon, inte vänta med att säga något värdefullt älskade ".

Och som vi sade i början var Rihanna fotograferades för Vogue Beauty-roller, där den visas för fans och läsare av mode glans som det gör makeup. Vi delar med dig just nu:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: