Wild chestnut – medicinska egenskaper

vilda kastanjens helande egenskaper

Wild chestnut har användbara egenskaper som hjälper till att bli av med olika sjukdomar.

Läkande egenskaper hos kastanj

Plantens terapeutiska möjligheter beror på dess sammansättning. Det fann glykosider, som har en positiv effekt på det kardiovaskulära systemet, tanniner, stärkelse. Dessutom innehåller det flavonoider hjälp förlänga ungdom och slem, tanniner och pektin. Dessutom kastanj frukt hittade en hel uppsättning av vitaminer och andra näringsämnen som hjälper återställa hälsan i kroppen.

Användning av beredningar baserade på kastanj

Den unika sammansättningen av vild kastanj bestämmer dess medicinska egenskaper. För att förbereda förberedelserna används alla delar av växten, medan effektiviteten av deras användning är erkänd inte bara av folkmedicin, men också av officiell medicin. För behandling används infusioner, avkok, alkoholtinkturer.

  1. Kastanjebröd hjälper till att ta bort puffiness och fungerar som ett antiinflammatoriskt medel.
  2. Har positiv effekt på tillståndet av blodkärl, förhindrar utseende av blodproppar.
  3. Vilda kastanjer är effektiva i sjukdomar i matsmältningsorganet; deras fördelar noteras vid behandling av matsmältningsstörningar.
  4. Formuleringar hästkastanj bekräftade deras effektivitet för behandling av sjukdomar i levern och gallblåsan, när -sosudistyh kardiovaskulära problem, liksom ischias, reumatoid artrit och gikt.

Många säger att vilda kastanj utövar sina terapeutiska egenskaper för viktminskning, särskilt för viktminskning rekommenderas att tillämpa tinktur av frukterna av hästkastanj. Som regel är den beredd på grundval av recept av traditionell medicin. Det är dock värt att komma ihåg att vilda kastanjer är giftiga, så innan du använder tinktur för oral administration, är det nödvändigt att konsultera en specialist, för att skydda mot förgiftning, som kan hända om du inte tar hänsyn till hälsotillstånd och individuell tolerabilitet. Använd i alla fall varningen med försiktighet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 + = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: