Saltabort

saltlösning abort

Saltabort avser en rad aborter som utförs vid senare graviditetsstadier. Under senare år har användningen varit begränsad på grund av farliga konsekvenser för kvinnors liv och hälsa. Principen om sitt beteende är annorlunda än abortets, utförs med medicinsk metod eller genom kirurgisk ingrepp.

Verkningsprincipen för en saltabort

I början av saltsyraabsorptionen pumpade doktorn ut omkring 200 ml fostervätska från fostervätskan, i stället pumpades den i samma mängd saltlösning. Således ligger barnet i en saltlösning och dör om några timmar. Orsakerna till döden är många brännskador, förgiftning, blödning i hjärnan.

Utvinningen av ett barn från livmodern sker som regel en dag efter döden. Otroligt nog, men det finns fall där efter en abort med salt kvarstår barnet, men tyvärr förblir en ogiltig. Sådana barn ser ut som scalded med kokande vatten.

Läkare har försökt att inte använda denna metod i många år. Hittills utförs de flesta aborterna kirurgiskt. Barnet är dismembered, och han har ingen chans att överleva.

Viktiga punkter

Efter att ha bestämt sig för ett sådant steg bör en kvinna inse att sena graviditetsvillkor tyder på att barnet nästan bildas, och abort med saltlösning kommer att ge honom helvete plåga. Vissa kvinnor som upplevde detta hemska förfarande talade om sina känslor efter att de införde en lösning av salt. Så argumenterade de att barnet börjar praktiskt taget bryta ut för att undvika dessa fruktansvärda plågor. Hos kvinnor orsakar denna typ av procedur ofta psykiska problem. Detta är inte förvånande. Abort är redan ett trauma mot kroppen och psyken, och till och med en sådan barbarisk metod, och ännu mer. Det är inte nödvändigt på den moderna nivån av medicin och farmakologi att sätta saken på ett sådant omänskligt sätt att avbryta graviditeten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

20 + = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: