Kockblad för smärta i lederna

korkblad för smärta i lederna

Burdock är en av de mest använda växterna i recepten av traditionell medicin. Särskilt ofta används ett burkblad för smärta i lederna, eftersom preparat baserade på detta organiska råmaterial effektivt bekämpar inflammatoriska processer. Naturligtvis är sådana medel inte kapabla att fullständigt bota artrit eller artros, men även i konservativ medicin anses de vara en utmärkt variant av underhållsbehandling.

Hjälper burka till smärta?

Bland de användbara egenskaperna hos den del av käften som är aktuell är regleringen av vatten-saltmetabolism i kroppen. Detta säkerställer snabb avlägsnande av överskott av vätska och mineralföremål från lederna.

Dessutom är kardborre känd för sin analgetiska och antiinflammatoriska effekt, förmågan att förbättra tillståndet av broskiga vävnader, stimulera deras regenerering och framställning av synovialvätska.

Hur man använder burkblad för smärta?

Det finns många recept med burdock. De enklaste versionerna är kompressor gjorda av färska bladblad. De är förvärmda och mildt knådade för att göra juice, appliceras sedan på det drabbade området och inslagna med cellofan och ullduk. Sådana förfaranden hjälper till att lindra symptomen på artrit och artros från den första sessionen.

Också populär är behandlingen av knäsmärta med burkets tinktur, vilket är lätt att göra hemma.

Receptbelagd läkemedel

ingredienser:

  • Färskpressad juice från blad av burdock - 0,5 l;
  • alkohol medicinsk - 100 ml;
  • naturlig lime honung - 500 ml.

Förberedelse och användning

För att få saften behöver du noggrant tvätta burkbladet, slipa dem i köttkvarn eller bländare, lägg in vattnet i gasväv och pressa det ordentligt. De befintliga komponenterna måste blandas och skakas i en sluten burk inom 3 minuter. Produkten kommer omedelbart att vara klar för användning i form av lotioner, kompressor och gnidning. Den kan lagras under en längre tid i kylskåpet, ca 2 år.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 − 71 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: