Vad betyder det “utflykt”? Den högsta campingplatsen av stjärnor

Den högsta campingplatsen av stjärnor

Om för flera år sedan var ämnet för förbindelser med samma sex förbjudet, i den moderna världen, tack vare den sexuella revolutionen, förändrades situationen. Många människor, utan rädsla för att fördöma allmänheten, förklarar sin orientering. När det gäller OSS-länderna är detta ämne dolt, många termer är fortfarande okända.

Vad betyder "utflykt"?

Detta ord är av engelska ursprung och i bokstavlig översättning betyder avslöjande. Vid uttalandet erkänner en person medvetet andra som tillhör en sexuell minoritet eller att hans kropp inte överensstämmer med medvetandet. För att förstå vad "cum-out" betyder, noterar vi att lesbiska, homosexuella, biseksuella och transpersoner (HBT) använder denna definition.

Uttrycket "kamba out", vars betydelse har fått en viss vetenskaplig grund, studerades väl av den amerikanska psykologen E. Hooker. Kvinnan tog grundligt ut studien av detta ämne på 50-talet. Det finns en annan liknande term - en uppsökning som används när människor avslöjar att en persons tillhörighet till sexuella minoriteter i våldsam form utan sitt samtycke.

Kändisar som gjorde en camping ute

Även om det moderna samhället befrias, är inte alla redo att avslöja sina hemligheter, särskilt med tanke på att det fortfarande finns tillräckligt många människor som fördömer homosexuella. Många offentliga figurer bestämmer sig för att förklara sin inriktning mot världen. Camping av kändisar är alltid högt och lockar press och allmänhetens uppmärksamhet. Vissa människor använder denna skandal för PR.

Den högsta utflykten cuffing

Journalister och vanliga tittare är säkra på att många offentliga människor är homosexuella, bara inte alla är redo att vara uppriktiga på detta ämne. Detta beror på den stora risken för förlust av fans och avgifter. Av någon regel finns undantag, och vissa stjärnor är fortfarande öppna för allmänheten. Bland alla bekännelser finns det historier som verkligen chockade allmänheten:

 1. Camping ut Ronaldo. En nyhet bokstavligen blåste upp på Internet, eftersom det rapporterades att Ronaldo bekände sin okonventionella orientering. Det hände under den "riktiga" matchen "Atletico Madrid", när spelaren i det rivaliserande laget kallade Cristiano Ronaldo gay, som han svarade med en bekännelse och tillade att han också är rik. För tillfället fanns ingen officiell bekräftelse.
 2. vad är cumming out1

 3. Camping ut Jodie Foster. Den välkända skådespelerskan fick två Oscar och Golden Globes, som spelat ett stort antal roller. Bara att ha beslutat att lämna på den förtjänade vilan har hon förklarat att det lockas av kvinnor. Ett år efter det offentliga erkännandet giftes Jody med en fotograf A. Hedison.
 4. vad är cumming out2?

 5. Daniel Craig. Om skådespelaren som var känd för James Bonds roll, var det regelbundet rykten om hans icke-traditionella inriktning. Oljan hälldes i elden av Daniel själv, som dök upp med sina vänner i en homosexuell klubb. Ögonvittnen säger att de ens såg en filmstjärna kysser en man. För närvarande har Daniel Craig inte officiellt gått ut.
 6. vilket innebär utflykt 3

 7. Jake Gyllenhaal. Rykten om aktörens orientering uppträdde efter att han spelat gay. Verkliga homosexuella hävdade att bara en av dem kunde spela så briljant. För tillfället har Jake Gyllenhaal inte gjort en utflykt.
 8. vad gör utflykten 4

 9. Robert Pattinson. Skådespelaren, som gav en intervju till den indiska portalen, sa att fler tjejer inte lockar honom, och han känner känslor för mannen. Hittills försöker miljontals fans att förstå om Robert Pattinson gjorde en camping eller inte, för den här portalen producerar ofta "ankor".
 10. vad är cumming out5?

 11. Angelina Jolie. En talangfull skådespelerska som många gånger fick titeln "den vackraste kvinnan", Angelina Jolie, vars utflykt gjordes i ett av intervjuerna, är en bisexuell.
 12. vad är cumming out10

 13. Cumming ut Ellen Page gjord vid LGBT-ceremonin, Time to Thrive, där skådespelerskan rapporterade att hon var trött på att gömma sin identitet och lida av offentliga stereotyper.
 14. vad är den cumming out11

 15. Kristen Sewart. En av tidningarna älskade av många skådespelerskor "Twilight Saga" berättade helt enkelt om hennes biseksualitet, men samtidigt har Outing Christie Stewart inte för avsikt att göra det, för att hon inte anser det vara en stor händelse.
 16. vilket betyder cumming out12

 17. Ricky Martin, campingplatsen som blev en chock för många, gjorde en bekännelse på sin webbplats. Idag tar han upp två söner och planerar att starta en familj med sin pojkvän.
 18. vilket betyder cumming out13

Cuming ut av ryska kändisar

Till de sexuella minoriteterna i Ryssland är fientliga, därför är öppna uttalanden en sällsynthet. Människor som fortfarande bestämde sig för att ta ett sådant steg, mötte mer med missförstånd och fördömande. Vissa offentliga personer med icke-traditionell orientering anses även vara galen.

 1. Den mest diskuterade utflykten Panin ut, som deltog i showen "Lie detector", där han svarade på kompromissfrågor, inklusive hans orientering. Alexei sa att han är bisexuell.
 2. vilket betyder cumming out6

 3. Bland sångarna är den mest kända bisexuella personen Eva Polna, vars camping inte har förvånat många fans. Sångaren sa att hon är i nära relation med sin regissör Alexandra.
 4. vad är den cumming out7

 5. Dotter till Mikhail Efremov gjorde ett utflykt genom att skriva ett stort inlägg i sitt sociala nätverk. En annan flicka erkände att hon lider av en splittrad personlighet.
 6. vad är cumming out8

 7. Skandalös skådespelare Nikita Dzhigurda i en intervju sa att snart borde han förvänta sig en känsla av honom. Efter sin skilsmässa började alla prata om hans orientering. Dzhigurda camping ut gjorde det, men det gällde hans psykiska problem, inte sexuella lutningar.
 8. vad betyder cumming ut?

Frågor som rör ämnet - vad betyder termen "cumming out", borde inte uppstå efter de förklaringar som tagits emot. Alla förtjänar att leva utan begränsningar och gränser, som visar sig vara verkliga, inte rädda för att bli stenad. Människor har olika åsikter om homosexualitet, men för att förneka sin existens är åtminstone konstigt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 8 = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: