Kan jag amma min mamma?

Kan jag amma min mamma?Att veta om de många förbuden mot mat och rätter under amning, tänker unga mödrar ofta om det är möjligt att amma för att äta björnbär. Låt oss försöka svara på denna fråga och berätta i detalj om vad som kan vara användbart för denna bär.

Vad är användningen av björnbär?

Till att börja med är det nödvändigt att säga att en ammande mamma bara kan ätas i björnbär om flera villkor är uppfyllda: i avsaknad av en allergisk reaktion på bären och när barnet är 3 månader gammalt. Det är upp till den här tiden att de flesta barnläkare rekommenderar att man avstår från att använda bär och frukter. nästan alla innehåller allergener.

Om vi ​​pratar om vilken användbar björnbär, då är det i första hand nödvändigt att säga att det innehåller ett stort antal vitaminer och spårämnen, såsom järn och kalium. Det är därför det används ofta vid behandling av sjukdomar i hjärt-kärlsystemet.

Dessutom har björnbäret en positiv effekt på det genitourära systemet, liksom gallkanalerna, vilket förhindrar bildandet av stillastående och inflammatoriska fenomen.

Vad är kontraindikationerna för att äta blackberry amning?

Efter att ha berättat om användbara egenskaper hos en bär, försöker vi förstå med det, om det alltid är möjligt att mata mamma till en björnbär, eller om det finns några kontraindikationer.

Som med någon ny produkt måste du börja äta bär för en kvinna från små portioner - 3-5 stycken vardera. Därefter måste man observera reaktionen hos en liten organism under dagen. Om det inte följde kan du äta bären. Men glöm inte om kvantiteten. Läkarna rekommenderar att man inte använder mer än 200-300 g för 1 mottagning, och inte mer än 2 gånger i veckan.

kan jag amma björnbäretFörutom de ovan angivna begränsningarna finns det också kontraindikationer för användningen av blackberry nursing. Dessa är:

  • sjukdomar i magen;
  • tarmsjukdom;
  • diabetes mellitus;
  • sjukdomar i excretionssystemet.

Således kan man, som det framgår av den skriftliga, använda brommarmödrarna, vars barn äter bröstmjölk, inte alltid kan vara. För att sjuksköterskan ska kunna avgöra om det är möjligt för henne att få en björnbär är det bäst att rådfråga en barnläkare om detta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

61 − 60 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: