Gula tomater med amning

gula tomater med amningPå grund av begränsningar som direkt påverkar kosten är ofta ammande kvinnor intresserade av frågan om det är möjligt att äta gula tomater under amning. Tänk på denna grönsak och ge ett uttömmande svar på denna fråga.

Vad är användbart för laktationstomat?

Den unika sammansättningen av denna grönsak gör det helt enkelt en oumbärlig källa till mineralföreningar och vitaminer. Så i tomat finns det vitaminer från grupp B, och även E, A och, naturligtvis, S.

Bland spårämnena ska kallas kalium, kalcium, järn, natrium. Dessutom finns även organiska syror i tomater i tillräckliga kvantiteter, bland vilka den första platsen är upptagen av folsyra.

Frön som finns inne i tomaten bidrar till att minska viskositeten hos blodet, vilket i sin tur är att förebygga en sådan kränkning som trombos.

Separat är det nödvändigt att säga om serotonin, vilket bidrar till stabilisering av nervsystemet, vilket är viktigt efter leverans. Tomatskal hjälper till att förbättra peristaltiska styckningar i tarmen och förhindrar utseende av förstoppning.

Det bör noteras att de gula tomaten i sin sammansättning, jämfört med de röda, innehåller mer B-vitaminer och innehåller även mindre syror, vilket gör att deras mödrar kan använda magsyran.

Är gula tomater tillåtna för laktation?

Trots det faktum att denna mängd grönsaker innehåller mindre pigment och risken för att utveckla en allergisk reaktion hos en baby minskar, använd inte dem tills krummen blir 3 månader gammal.

Allt på grund av det faktum att tomater kan provocera utvecklingen av kolik i barnet, som alltid åtföljs av smärta i magen. Som ett resultat blir barnet rastlöst och gråter hela tiden.

När det finns 3 månader från leveransdatumet kan moderen gradvis introducera tomat i sin kost. Det är nödvändigt att börja med en halv frukt eller till och med några stycken. Först efter att kvinnan är övertygad om bristen på reaktion från barnets kropp kan du gradvis öka delen, vilket ger upp till 3-4 frukter om dagen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 + = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: