Amning under graviditeten

amma under graviditetenOfta lär kvinnor att de väntar på barnet igen, några månader efter den första barnets födelse. I en sådan situation försöker en ung mamma som regel att sluta med laktation så snart som möjligt, men det är i själva verket inte nödvändigt att göra det alls.

Under tiden, om det fortsätter amning under graviditeten, är det nödvändigt att ta hänsyn till vissa särdrag i denna process, som vi kommer att berätta om i vår artikel.

Funktioner av amning under graviditeten

Flödet av två sådana processer, som graviditet och amning samtidigt, åtföljs i de flesta fall av följande förändringar:

  1. Under påverkan av hormonella förändringar bröstvårtor och bröst av en ung mor kan vara en mycket mer känslig och känslig. Mycket ofta orsakar det allvarlig smärta under matningen av den äldre barnen, som redan har tänder. Trots att en sådan situation anses helt normalt, varje kvinna bör bestämma själv om det är redo att fortsätta att uthärda smärtan, eller bättre separera vuxen barnet från bröstet, så att inte uppleva negativa känslor under nästa graviditet.
  2. Dessutom i väntan på en tidig födelse smak av bröstmjölk kan förändras dramatiskt, så att äldre barn kan ge upp, eller försöka göra den vanliga mjölk nycker och vredesutbrott. Detta beror på det faktum att mjölken under denna period övergår i råmjölk, så du behöver ett nyfött barn under de första dagarna av sitt liv.
  3. Slutligen kan amning under graviditeten sänkas oberoende under påverkan av naturliga processer som sker i en kvinnas kropp, liksom dess psykologiska och känslomässiga upplevelser som följer väntetiden för ett nytt liv.

Alla dessa funktioner kan naturligtvis få effekt på huruvida en ung mamma fortsätter att amma sin vuxna avkomma. Men om de önskas kan de överleva om en kvinna inte vill beröva sin son eller dotter till en värdefull drink.

Samtidigt finns det situationer där amning under graviditeten är strängt kontraindicerat. Dessa inkluderar livmoderhalscancer inkompetens och suturering livmoderhalsen, med vissa mediciner, havandeskapsförgiftning och buksmärta av något slag, som intensifierades under matningen. Under sådana omständigheter måste vi omedelbart excommunicera den äldre babyen från mammens bröst.amma under graviditeten

Hur slutar du amning under graviditeten?

Självklart, om det finns ett tillfälle, är det bäst att spena det äldre barnet från min mammas bröst så småningom. I detta fall passerar processen för att stoppa utfodring för barnet nästan smärtfritt, och mängden mjölk i kvinnornas bröstkörtlar minskar också på ett naturligt sätt.

Om du behöver sluta amning omedelbart kan du använda speciella läkemedel, till exempel "Dostinex", men bara efter ett förhandssamråd med din läkare. Väl beprövade och folkmedicinska lösningar - salvia och oregano-buljonger samt vitlök, men de rekommenderas inte att ta utan att en läkare utses.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: