Väst av en räv

väst av en räv

Snygg och vacker päls vest räv - det är inte en modefluga, men det är självförsörjande och praktisk sak som pryder varje kvinna. Bara några få kan vägra sådan lyx, och enbart av ideologiska skäl. Alla andra är fortfarande bara att välja rätt stil och längd pälsvaror från räv, så harmoniskt passa in din bild.

Funktioner för att skära fashionabla västar från räv

Fördelarna med kläder gjorda av naturlig päls uppskattades av mänskligheten i antiken. Till och med då, med hjälp av pälsprodukter, undvikde man inte bara kallt väder, utan också stressade sin status och ställning i samhället. Det kan sägas att den lilla har förändrats sedan dess. Idag indikerar en sådan sak som en väst av pälsfod en bra smak och en stabil ekonomisk situation. Naturligtvis är en räv inte en sabel eller en mink, men det är värt ett anständigt belopp, så det är bättre att ta hänsyn till alla nyanser innan du köper.

Det första du behöver bestämma på formen. Utan någon rädsla kan du lita på din egen smak för smala och långa tjejer. De kommer att se bra ut korta och långsträckta modeller, klassiska monterade eller lösa västar gjorda av rävpäls med huva. Eleganta, men låga damer bör välja en förkortad version, och betona midjan med en tunn rem.

Furpäls kan användas som en kragefinish - det här är en utmärkt lösning för ägarna till en magnifik byst. Livsstilen och stilen hos en kvinna kan också tjäna som kriterier för att välja västets längd och stil. De tjejer som spenderar mycket tid bakom ratten eller i kollektivtrafiken bör föredra kortmodeller. Och i en kontorsmiljö är en päls väst längre än mitten av höften. Han är anmärkningsvärt "vänlig" med en strikt kjolpenna och klänningar lakonisk skär.

Dessutom är det uppenbart och en ytterligare fördel med västar från rävpäls, nämligen deras olika färgskala. Produkterna kan vara svarta, röda, gråa, vita, vilket gör att de uppfyller kraven för till och med de mest "skrämmande" individerna.

Med vad ska man ha på sig en pälsväst från en räv?

Orolig för detta och inte värt det - en endelad eller en kombinerad väst från en räv passar in i nästan vilken bild som helst. På vardagar kan den bäras av en blus, en turtleneck, en varm tröja, snäva byxor eller jeans. Egentligen en kombination av pälsärmlös och tunn skinnjacka. Som vinterens ensemble rekommenderar stylisterna en väst av rävpäls som bärs över en draperlacka. Efterbehandlingen kan fungera som stövlar eller fotkängor med höga klackar och naturligtvis tillbehör.

En snygg och vacker päls ärmlös tröja är ett utmärkt tillskott till en kvällsklänning. Förresten, i en sådan komposition är det intressant att se en väst av rävpäls med huva.

Hur väljer man en kvalitetsprodukt?

Att västen nöjde sin ägare under en lång tid, det borde vara inte bara vacker, men också kvalitativ. Som regel ansvarar specialiserade butiker för kvaliteten på de erbjudna produkterna. Det är dock bättre att titta på produkten närmare:

  1. Se till att västret inte är sönder och pälsen är slät och blank över hela längden.
  2. Om du har hår på dina händer som faller ur västnivån, tveka inte att avstå från att köpa. En sådan produkt kommer inte att vara kvar halva tiden.
  3. Det kommer inte vara överflödigt att försäkra sig om pälsens naturlighet, eftersom det ger åtminstone en skälig mängd för en artificiell falsk vilja.
  4. Var uppmärksam på sömmarna och stygnen - stickande trådar och utelämnanden på kvalitetsprodukter är inte tillåtna.
väst av räven 1 väst av räv 2 väst från räv 3
väst från räv 4 väst av räv 5 väst från räv 6
väst av räven 7 väst från räv 8 väst av räven 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: