Tappning bild

vintage bild

Inte alla moderna tjejer respekterar vintagestilen, trots populariteten i modevärlden. Någon anser sådana kläder som mormors arsenal. Men det finns de som föredrar vintagebilder, som huvudstilen för sig själva. Låt oss se vilka trender som är relaterade till denna ovanliga riktning och vilka är dess huvudfunktioner?

Vintagebild i kläder

Först och främst är det värt att notera att bilden i vintageformen innebär att det finns närvaro av klädseln bara designmodeller. Det vill säga, fabriksstilar av storskalig produktion kommer inte att förmedla hela idén om sofistikering och sofistikering. Det populäraste plagget för kvinnors vintagebild är klänningar. Modellen själv kan väljas från modekollektioner, från 10 till 80-talet av förra seklet. Således framhävs tappningsklänningar med betoning på femininitet - en intilliggande kokett, en framstående midjezon, en flygande kjol eller en smal midja. Idag är liknande stilar också representerade i de senaste samlingarna. Men moderna klänningar a-la förra seklet innehåller bara relevanta för den tidsmönstret. Efterbehandling moderniseras. För vintagebilder är karakteristiska stärkta kragen, utökade ärmar, känsliga element.

En tappningsbild kan skapas med hjälp av en vacker bälskjol av måttlig längd, en smal modell i golvet, en halv sol. Till dessa feminina kläder är att välja en mild blus med en bred muff eller en monterad jacka av tweed.

vintage image10 vintage image11 vintage image12
vintage image13 vintage image14 vintage image15

Tappning bild och tillbehör

En integrerad del av vintagebilden är tillgången till tillbehör. Nödvändigt i flickans händer måste vara en lakonisk handväska. Som regel är detta en snygg modell av liten eller medelstor på ett kort handtag. Ett populärt tillskott till bilden i vintage stil är handskar. Detta tillbehör kommer inte att vara ett funktionellt ämne för garderoben, utan bara en dekorativ. Men det är handskarna som lägger till en känsla av mysterium och en ljus charm till hela bågen. Ett annat populärt tillbehör till bilden i stil med vintage stålhattar. Idag är dessa modeller gjorda av filt i trilby mode eller en bowler.

vintage image1 vintage image2 vintage image3
vintage image4 vintage image5 vintage image6
vintage image7 vintage image8 vintage image9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: