Rihanna i baddräkt

rihanna i baddräkt

Aktiv användare av sociala nätverk stjärna, känd r'n'b sångerskan Rihanna har nyligen skrivit sina bilder i en baddräkt, återigen visar flera miljoner allmänheten dollar (men bara i Instagram 40 miljoner. Användare prenumererar på det) en vacker, tonad kropp och tatueringar på höfterna och bröstet.

Rihanna i en förförisk bikini

Den amerikanska sångerskan var på semester med sin flickvän, fotograf Melissa Ford, vilket i sin tur lyckats göra en hel del professionella fotografier kändisar. Så på ett foto skönhet Rihanna värma sig i solen i en rosa bikini, håller ett glas vin, å andra sidan - i en sexig svart bikini som står i mitten av festvåning, eller bada i poolen.

Rihanna i baddräkt med öppen rygg Rihanna i en rosa bikini Rihanna i en svart bikini
Rihanna i en svart baddräkt Förföriska former av Rihanna Rihanna tatueringar

Inte konstigt, men på bara några timmar lyckades dessa bilder göra mer än 10 000 gillar. Vad kan jag säga, men sångaren, som förra året blev världens första aktör, sålde singlar som översteg milstolpen på 100 miljoner, vet hur man ska överraska allmänheten.

"Heta" bilder av Rihanna på stranden

Hur spenderar din kändis sin semester? Det visar sig att den 28-årige sångaren älskar att vila på sin älskade Barbados. Nyligen besökte hon den berömda karnevalen Kadoment dag i den ljusa baddräkt med en snygg frisyr och smink. Flickan vet att det alltid är i rampljuset, men eftersom även när på väg att rida en styrelse med en paddel, framför fans och paparazzi verkade beväpnade med: en solig strand kläder och tillbehör.

Dessutom är det inte den enda gången när kändis på stranden såg mer än sexig och feminin. Exempel på detta kan kallas otaliga. Så medan du slappna av i Thailand visade flickan sina smala figurer och munvattenformer, med en svart baddräkt med vävning på ryggen.

Vad man ska säga, men bilderna på Rihanna på stranden är alltid mättade med positiv energi, inre styrka. Ljusa färger, snygga kostymer, otroligt frisyr, smink, smycken - allt detta liknar en riktig regnbåge.

Rihanna i en gul baddräkt Rihanna i en inomhus baddräkt Rihanna i den gröna bikininen
Rihanna i cowboyhatt och baddräkt Rihanna är engagerad i paddleboarding Rihanna simmar i poolen
Rihanna på semester i Barbados Rihanna på semester i Thailand Rihanna på stranden i baddräkt
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: