Klä på en remslinga

klä på ett bandhalsband

Klä på bandbandet - fashionabla klädstil för den kommande sommarsäsongen. Öppna axlar, accentuerade nacklinjen ser feminina och sexiga ut, på en varm dag kommer en sådan modell att vara till nytta.

Klänningar med remband - skapelsens historia

Tanken med den här klänningen är inte ny, för första gången denna stil publicerades i början av 20-talet. Den presenterades i sin samling av kända modedesigner Madeleine Vionnet, tog hon honom till aftonklänningar, eftersom enligt reglerna för den tiden klänning med bar rygg och axlar, att bära under dagen och utan anledning, ansågs det dåliga uppförande.

Spelas av Madeleine klä ögleband var lyxigt, det visade all charm av en vacker figur, runt halsen var en liten spänne. Lite senare blev tanken upptagen av Coco Chanel. Hon använde en remband som ett element i utformningen av baddräkter och klänningar för varje dag.

Madly populär denna modell av klänningen gjordes av Merlin Monroe, när den kom fram på skärmen.

Klänning på remband - med vad man ska ha på sig?

För närvarande finns det många variationer av denna klänning. Det kan vara långt, kort, midi. Dess hem sker ofta i form av facklor, liknande den som var uppblåst i den berömda foto med Marilyn Monroe. Också vackert ser rakt eller passande klänning på rembandet. Halter slinga inte skiljer fantasin hos designers i skapandet av cut - det kan vara rund, och V-formad, har ett rack. Och faktiskt axelremmen slingan görs som ett enda snitt och dubbel, vars ändar är fästa på sidan eller bakifrån.

Den här klänningen kräver uppmärksamhet när det gäller att välja kläder, accessoarer och skor:

  1. Bröstbälte är oacceptabla för en självrespektande kvinna, så för en klänning på rembandet får du kläderna med en loop genom nacken eller med korsband på bröstet. Bra stroplösa eller limmade koppar kan också hjälpa dig att se perfekt ut.
  2. Designers rekommenderar inte att ha någon cervical ornament med denna outfit. I det här fallet är det möjligt att begränsa dig till örhängen och ett armband.
  3. Skor för kvällsklänningar på rembandet är bättre att välja på en högklacka, för vardagliga träskor, sandaler, sandaler.

Glöm inte klädkoden. När du ska sätta den här klänningen på ett jobb eller ett affärsmöte, tänk på hur du kan täcka dina axlar. Kanske, förresten, en lätt jacka eller blus.

klänning med pärlstav 1 klänning med beaded loop2 klänning med pärlstavsling3
klänning med pärlstav 4 klänning med beaded loop5 klänning med pärlstavsling6
klänning med beaded loop7 klänning med beaded loop8 klänning med beaded loop9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 88 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: