Hur man bestämmer storleken på kvinnors handskar?

Hur man bestämmer storleken på kvinnors handskar

När vi planerar ett besök att köpa handskar, tänker vi vanligtvis inte mycket på hur tillverkare märker deras storlekar. Varor från gruppen "lädervaror" väljs ofta genom montering. Korrespondensen av handskens storlek bestäms av densiteten av deras passning till händerna. Om allt är bra - köp, nej - fortsätt att mäta. Men allt är bra, om butiken är vanlig. Och vad händer om köpet äger rum i nätbutiken? Hur man bestämmer storleken på kvinnors läderhandskar utan att passa, och inte förlora? Det viktigaste är att bestämma typ av märkning, och sedan jämföra de erhållna värdena med parametrarna i dina händer. Denna artikel hjälper dig att lära dig hur man bestämmer storleken på kvinnors handskar.

Dimensionsnät och fysiologiska egenskaper

Det finns många alternativ för märkning av lädervaror, så det finns ofta förvirring vid bestämning av lämplig storlek. Undvik slop hjälp bord size kvinnor handskar, som listar den dimensionella rutnät av asiatiska och europeiska tillverkare. Skillnader i storlek förklaras av de genomsnittliga europeiska och asiatiska fysiologiska egenskaperna. Om du riktar en europeisk storlekar handskar, paret som produceras i Kina och noterade en liknande markering, kommer du att hopplöst små! Det är också värt att komma ihåg att i Amerika är handskmarkering alfabetisk, inte digital. Dessutom använder det endast en parameter - omkretsen av borsten diagonalt från under lillfinger av handleden till basen på pekfingret. Men det här är inte heller ett problem. Om du tydligt vet parametrarna för dina egna penslar, kommer handsken på nätet att bli framgångsrik.

Bestämning av handsken storlek, mäta längden av handflatan från handleden till den fria änden av spiken på långfingret, omkrets av handflatan vid basen av fingrarna och långfingret längd. Om en icke-standardmodell av handskar och innebär att bära en slinky på handleden, är det också nödvändigt att mäta omkrets. Efter noggranna mätningar återstår det att hitta motsvarande värde i tabellen och bestämma storleken som ska anges i orderformuläret. Var noga med att uppmärksamma de måttenheter som används i tabellerna med dimensionella maskor! Mycket ofta ges amerikanska tillverkare i inches. Dessa värden bör översättas till våra "inhemska" centimeter. Till exempel, den minsta storleken av handskar - en 6 om det europeiska systemet, de S - på USA, vilket motsvarar omkretsen av handflatan lika med 16 centimeter. Handskar stor storlek, respektive, är märkta 13 (europeisk) och HHHLG, dvs gjorden av handflatan är 33 centimeter. Sådana exemplar är mestadels män.

Hur man bestämmer storleken på kvinnors handskar 1


Viktiga nyanser

När du väljer handskar av äkta läder, var uppmärksam på vilken typ av läder de är gjorda av. Om det är lammets skinn, kommer handsken vara mjuka, elastiska. Sådana produkter är väl sträckta, så även i en lite större storlek, händerna "sitta ner" perfekt. Men det här materialet har en nackdel. Lamm läderhandskar med Hur man bestämmer storleken på kvinnors handskar 2Aktivt dagligt slitage drar snabbt ut. Getskinn kan inte skryta med hög anpassningsförmåga vad gäller storlek (handskar är storlek i storlek, inte sträcka), men produkter tillverkade av det helt behålla ursprungliga form under en lång tid.

Ett franskt företag som specialiserat sig på tillverkning av handskar har introducerat en intressant och praktisk innovation. Produktionen av en av linjerna har en universell storlek. Detta gjordes genom introduktion av teknik baserad på användningen av elastiska insatser i handskar. Tack vare dem är handskar mycket snäva runt armen i vilken storlek som helst.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 60 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: