Bilden av Harley Quinn på Halloween

bild av harley quinn för halloween

Idag, den galna Halloween semester mer angeläget blir sätta på bilderna av populära figurer filmer vars tecken är helt i linje med natten All Saints. När allt kommer omkring, har vampyrer, häxor, zombies och mumier lång bli tråkigt och blev en vardagliga bågar för detta datum. Där kommer det att bli mer original att visas framför allt på bilden av Freddy Krugger eller Edward Scissorhands. Men trots allt är de flesta hjältar av skräckfilmer män. Vad vill de tjejer som också vill locka uppmärksamhet på semestern? Det mest populära sättet idag var Harley Quinn på Halloween.

Harley Quinn på Halloween

Att agera som Harley för Halloween är inte bara spektakulär, det är fantastiskt. Efter sexuell flickvän Dzhokkera, ärkefiende Batman, från TV-serien "Suicide Squad" skiljer sig otroligt attraktiv, ljus utseende och förbittrad karaktär inneboende negativa hjältar. Låt oss ta reda på vad Harley Quinn ska vara för Halloween.

Harley Quinn kostym för Halloween. Kläder av huvudpersonen från serien "Självmordsklubben" är en sexig mini-kostym i sportiv stil. Mini shorts och en jacka presenteras i en blå-röd färg. Stylister erbjuder ett liknande utseende av läder eller satin, vilket ger ännu mer effekt till bilden. Harleys kostym kompletteras av en lös kort t-shirt med en riven inredning och samma rakade meshbyxa. Skor från seriens största skurk - höga klackar.

bild av harley quinn för halloween 1 bild av harley quinn för halloween 2 bild av harley quinn för halloween 3

Makeup för Harley Quinn på Halloween. Make-up av Joker flickvän är kapabel att köra galen, liksom hela sin bild. Harleys ögon målar inte samma: en med ljusblå skuggor, den andra med rött, vilket passar till kläderna. Quinns läppar är alltid fulla av röda, förutom episoder där hennes smink smutsas och blandas med smuts.

bild av harley quinn för halloween 4 bild av harley quinn för halloween 5 bild av harley quinn för halloween 6

Harley Quinns frisyr för Halloween. Original och styling av en populär skurk. Hennes frisyr består av två långa svansar, vars ändar är målade blå och röda.

bild av harley quinn för halloween 7 bild av harley quinn för halloween 8 bild av harley quinn för halloween 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: