Rödbetor i ugnen i folie

betor i ugnen i folie

Bakad i folien i ugnen är rosar ett utmärkt komplement till alla sallader. Tack vare värmebehandlingen blir grönsaken saftig och mjuk. Idag kommer vi att berätta för dig några sätt att förbereda det.

Hur man lagar betor i en ugn i folie?

ingredienser:

  • fint salt - efter smak
  • betor - 4 st.

beredning

Ugnen är antändd och uppvärmd till en temperatur på 200 grader, och ställer gallret på en genomsnittlig nivå. Formen för bakning är fodrad med aluminiumfolie. Rötterna tvättas ordentligt, löv tas bort och svansen lämnas intakt. Vi sprider roten på en handduk och torkar försiktigt. Därefter skiftar vi betorna i den beredda formen och sprinklar den lätt med salt. Topp med folie och försiktigt fixa kanterna. Vi skickar arbetsstycket till en förvärmd ugn och baka 50-90 minuter beroende på storleken på grönsaken. Innan vi får betorna tar vi en tandpetare och kontrollerar beredskapen och piercerar grönsaken på flera ställen. Byt försiktigt betorrotet i en tallrik och kyla det. Därefter klippa försiktigt av ponnyttapparna och övre delen. Vi rengör det från huden, skölj med varmt vatten och skär i tunna skivor.

Rödbetor i ugnen i folie

ingredienser:

  • betor - 400 g;
  • gräddfilm med låg fetthalt - 70 ml;
  • kryddor;
  • ost - 40 g;
  • färska gröna - för dekoration;
  • Smör - 10 g.

beredning

För att baka bägare i folie, är ugnen förantändad och upphettad till en temperatur på 180 grader, och ställer gallret på en genomsnittlig nivå. Grönsaker tvättas väl och torkas. Torka sedan det tätt i folie och skicka det till baka tills det är färdigt i den förvärmda ugnen.

Hur mycket att baka bägare i folie i ugnen?

Det tar ungefär en timme, beroende på rotans storlek. Beredskap är verifieradbakverk i ugnen i folie med en träspett.

Grönsaker ta försiktigt ut, fäll ut och sprida på en platt platta. Därefter rensar vi rödbetorna från skalen, försiktigt tar bort kärnan med en kniv och lägger stekpannorna i en rostat skål med olja. Saltning, smaklig smak och i varje hålighet sätter vi lite mager gräddfil. Överst med beströdd ost, täck med ett foliefolie och baka några minuter i en het ugn vid en temperatur på 180 grader. Det är allt, välsmakande och användbara ros är redo. Vi serverar det som ett mellanmål, dekorerad med krossade färska örter.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: