Profilkronor

profilskivor

Profilkronor är lätta strukturer med specifika vägar för löpare under gardinerna, som fungerar som guider och säkerställer obehindrat rörelse. De kan installeras för lyft eller glidande gardintyper. Konstruktionerna är enkla att installera, behöver inte särskild vård och är inte så lätta att använda.
Varianter av profilkronor

Typer av profilkronor

Profilkronor för gardiner är tak och vägg. Vilken modell som helst kan monteras på en vägg, ett tak eller i en fönsteröppning med hjälp av särskilda armar. Antalet rader i dem varierar - från en till fem. Flera profilkronor tillåta att utforma flerskiktiga gardinkompositioner av olika svårighetsgrad med tulle, gardiner, lambrequins, svagami.

profilkronor 1 profilskivor 2 profilskivor 3

Aluminiumprofiler - Durable, ser solid och utsökt ut. Den kan böjas under fönstret, ruta ut i en linje, göra en polygonal konstruktion. Det finns speciella svängbara delar för att skapa komplexa geometriska former i designen. Fogarnas leder leder inte till att löparna rör sig fritt längs spåren. Nästan i alla konstruktioner av sådana kronor finns möjlighet till manuell eller elektrisk körstyrning.

profilskivor 4 profilskivor 5 profilskivor 6

Plast flexibel profil cornice Det är lätt att ge någon form som motsvarar fönsterets geometri. Produktprofilen kan böjas i vilken riktning som helst och skapa en rundad eller trasig linje.

profilskivor 7 profilskivor 8 profilskivor 9

Profil dekorativa cornices kompletterad med en vacker baguette för att maskera fästningen av gardinduken.

profilskivor 10 profilskivor 11 profilskivor 12

Profil Aluminiumstakskivor av vit, silverfärgad färg är populära i designen av en elegant inredning. Sådana produkter är en modern lösning för att dekorera en fönsteröppning eller dela ett rum i zoner. De kommer att göra interiören elegant, mysigt och vackert. Profilkronor - ett funktionellt tillägg till inredningen av huset eller kontoret.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − 53 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: