Nytt år i 80-talets stil

Nytt år i 80-talets stil

Av historiska normer var 80-talet inte för länge sedan, bland oss ​​finns det gott om människor som hade skarpa band, Octobrist-stjärnor eller Komsomol-märken. De kommer helt ihåg hur sådana händelser firades under sovjetiska tider, och det är inte nödvändigt att involvera en professionell dekoratör. Nu kommer vi att berätta för dig hur förvånansvärt kul det är möjligt att hålla nyårsfester, och återvända till Brezhnevs "stagnerande" epok lite.

Scenario för det nya året i stil med 80-talet

Ett festligt bord kan vara riktigt, för även i en tid av fruktansvärda brister kunde folk hitta rätt uppsättning för årets största helgdag. För att öka känslan, är det värt att köpa en flaska "Soviet champagne", mandarin, skarpsill, ägg, se till att förbereda "sill under päls" och Olivier, anses alltid vid sådana fester en av de viktigaste rätterna. Slå på tröskeln till slaget vid chimes musik odödliga bild "Njut av din bad!" Eller helt revidera detta mästerverk, till förmån för äventyr Eugene och Nadi för ringsignaler Tariverdiyeva aldrig uttråkad.

Till det nya året i disco stilen på 80-talet var framgångsrikt, du måste förbereda ett par lämpliga frågesporter. Försök ta reda på den bästa kännaren av sovjetiska korvvarianter eller en man som lätt kan namnge alla generalsekreterare i Sovjetunionen. Danskonkurrens för de mest utmärkta prestationerna "Lambada" och "Ducklings dans" ger alltid alltid de bästa känslorna. Shlyagery Sofia Rotaru, Celentano, Pugacheva, Jackson eller "Time Machine" med Modern Talking känner till någon skolpojke. Erbjuda att gissa gästens melodi, givande finsmakare med "värdefulla" gåvor i form av godis eller komiska priser.

Kostymer för det nya året i stil med 80-talet

För stil disco flicka ska köpa levande "giftiga" färger leggings, korta tights, jeans, klänningar och fashionabla Lycra medan lurex, jackor med höga axlar. På nyårs i stil med 80-talet passar ornament i form av stora örhängen, ringar, strass, ljusa armband i plast orsakar arter. På ditt huvud, gör hår och kemisk perm, rikligt vattna ditt hår med lack. Blush, använd ljusa (rosa, lila, lila, lila). Män kan använda en mörk turtleneck komplett med en vit jacka, en ljus tröja eller golf.

En stor del av landskapet i form av gulnade affischer "Ogonyok" tidningen, av gamla grammofoner, kan hittas rulle bandspelare eller TV på vindar eller i garderoben. Bilder på allierade ledare och musikaliska idoler i disco-eran är lätta att skriva ut på skrivaren. Du ser att det är väldigt enkelt att förbereda en sådan fest, det finns inget behov av stora kapitalinvesteringar. Om du tillägger att musiken slår av den tiden är alltid på mode, blir det klart varför det nya året i stil med 80-talet alltid är ett populärt tema för en företags- eller hemferie.

Nytt år i stil med 80-talet 1 Nytt år i stil med 80-talet 2 Nytt år i stil med 80-talet 3
Nytt år i stil med 80-talet 4 Nytt år i stil med 80-talet 5 Nytt år i stil med 80-talet 6
Nytt år i stil med 80-talet 7 Nytt år i stil med 80-talet 8 Nytt år i stil med 80-talet 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 + = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: