Mörk parkett

mörk parkett 0

Det mörka golvet är en underbar designrörelse, som syftar till att göra interiören ännu mer elegant och respektabel. På mörkets och ljusets kontrast är det mycket fördelaktigt att spela, vilket gör rummet strikt och ädelt. Naturligtvis måste du kunna placera accenterna korrekt och välja rätt färg för väggar, möbler och andra inredningsdetaljer.

Fördelar med mörk parkett i inredningen

Först och främst kommer omedelbar associationer med naturlighet, med den mörka jorden under dina fötter. Särskilt starkt bör detta vara intressant för miljövänliga adherenter.

En annan designfördel är möjligheten att leka med rymden. Visuellt kan det mörka golvet avgränsa rummet, men så fort du målar väggarna i en ljus nyans kommer effekten att visa sig motsatt - rummet kommer att expandera framför ögonen. Särskilt om du väljer ett V-format parkettmönster.

Ytterligare fördelar med mörk parkett är respekten och rigor av den resulterande utformningen av rummet. Skönhet och stil på sådana golv går aldrig ur mode och förlorar inte relevans.

Nyanser av mörk parkett

Mörk parkett betyder inte att golvet alltid är helt svart. Det finns många andra nyanser. Till exempel, mörkbrun parkett ger många intressanta möjligheter, även beroende på hur ljuset faller på det. Det bruna golvet passar både klassisk stil och modern minimalism.

Mörkgrå parkett ger rummet en speciell förfining. Raffinerade grå nyanser skapar en unik atmosfär av avslappning och svalka.

Mörkbruna golv är också ett utmärkt alternativ, särskilt i kombination med gula, sandiga färger i resten av rummet.

Svart golv är en elegant lösning för att dekorera ett rum i minimalistisk stil. Samtidigt bör du försöka lägga till ljusare färger i rummet - i möbelklädsel, väggdekoration, textilier.

mörk parkett 1 mörk parkett 2 mörk parkett 3
mörk parkett 4 mörk parkett 5 mörk parkett 6
mörk parkett 7 mörk parkett 8 mörk parkett 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: